注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

2010啦~广州太危险啦~

所以我想先去火星观光~再去B-612定居~~

 
 
 

日志

 
 

x'max  

2009-12-26 01:56:17|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

09年12月25.

平凡嘅一日,亦都系开心嘅一日。

殷少过嚟睇仔,当然系住仔,咁没理由唔呃饭吃噶,睇完3少之后,然后就大B--豪,结果,一边嗌住要减肥一边质d食物落我度- -。

 

咁殷少新屋入伙,没理由唔进贡下所谓嘅贺礼,咁就唯有呈上画卷一幅以表钦佩之心啦(我擦,明明是被打劫的

但你屋k已经又唔少大作了……实在令在下十分羞愧……

 

3少你要努力锻炼啦,日后定要辉赢某威,如果唔系没面见阿妈了。

 

噔噔噔~今日系choco女王嘅生日,生日快乐my dear baby,因为你主人穷所以只可以买1个mini罐头+4个妙鲜包比你- -

等主人有钱之后要让你做一只土豪猫,所以你要健健康康~开开心心(睇佢个样绳日都咁恶,都唔知系开心定唔开心……

 

不过……choco今日呕咗- -……早知等佢洗完白白先喂佢啦……浪费……

 

 

今晚我还算一个好孩子。

希望耶诞老人会送份小礼物嚟啦,小小一份就好了,因为我仲未够好。

 

唔记得仲仲有咩想讲了,林到再补。噗咩咩咩咩。

 

 

  评论这张
 
阅读(19)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017